Actuele opdrachten

Interim Administratief Medewerk(st)er

Voor onze opdrachtgever, een onderwijsinstelling in de regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar een allround administratief medewerk(st)er. Heb je 2 jaar relevante werkervaring en ben je vanaf eind oktober beschikbaar? Dan is deze opdracht interessant voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COST02619
Locatie: Omgeving Rotterdam

lees meer

Auditmedewerker bij het Rijk

USG Finance is de gecontracteerde leverancier voor het leveren van auditprofessionals aan de Rijksoverheid (Audit Dienst Rijk). Vanaf medio september a.s. zijn er diverse uitdagende opdrachten voor auditmedewerkers door het gehele land. Ben jij vanaf medio september beschikbaar en heb jij enige ervaring van de planning- en controlcyclus bij de overheid? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02604
Locatie: Gehele land

lees meer

Auditor met ervaring bij het Rijk

USG Finance is de gecontracteerde leverancier voor het leveren van auditprofessionals aan de Rijksoverheid (Audit Dienst Rijk). Ook dit jaar zal er in de zomer een grote uitvraag vanuit diverse ministeries volgen voor auditmedewerkers, auditors en auditmanagers door het gehele land. Ben jij vanaf de zomer beschikbaar en heb jij kennis van de planning- en controlcyclus bij de overheid? Heb je daarnaast ervaring met het uitvoeren van auditwerkzaamheden? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02398
Locatie: Hele land

lees meer

Beoordelaar subsidie

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en heb je een achtergrond of advieservaring binnen het subsidierecht of binnen de overheid? Dan is dit wellicht een interessante opdracht voor jou. 

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02290
Locatie: Den Haag

lees meer

Financial auditor (Europese Subsidies)

Als auditor ondersteun je de Audit Autoriteit door de (voorbereidingen op) audits uit te voeren op de Europese geldstromen.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02364
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Business Controller FS

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Business Controllers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02207
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met ervaring in de energiebranche

Voor onze opdrachtgevers binnen de energiebranche zijn wij met regelmaat op zoek naar junior, medior en senior finance professionals met ervaring binnen deze sector. Het betreft interim opdrachten binnen de vakgebieden van (financial en business) controlling, accounting, audit en financieel management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02072
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: 2015-10-29 | Referentie nr: #COBV01878
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Medewerker Reporting

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Reporting Medewerkers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02137
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring (vaste positie)

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02046
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Project Controller

Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers naar Project Controllers zijn wij met regelmaat op zoek naar degenen die ervaring hebben binnen dit vakgebied. Ben je freelancer of ben je in vaste dienst en wil je de overstap maken naar interim, dan komen we graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02043
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten