Actuele opdrachten

Beoordelaar subsidie

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en heb je een achtergrond of advieservaring binnen het subsidierecht of binnen de overheid? Dan is dit wellicht een interessante opdracht voor jou. 

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02290
Locatie: Den Haag

lees meer

General Ledger Administrateur / Grootboek Administrateur / GL Accountant

Voor een vaste functie bij een handelsonderneming/automotive in Rotterdam zijn wij op zoek naar een General Ledger Accountant. Weet jij van aanpakken, kent een boekhouding geen geheimen voor jou en heb je minimaal 2 jaar ervaring op de financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02421
Locatie: Rotterdam

lees meer

Financial Auditor

Wil je een goede start maken in het nieuwe jaar en aan de slag bij de Rijksoverheid, dan hebben wij een mooie Financial Audit opdracht voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02423
Locatie: Den Haag

lees meer

Financial Auditor

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en ben je beschikbaar voor de periode van januari t/m 31 maart 2017, dan hebben wij een mooie opdracht!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02408
Locatie: Den Haag

lees meer

Senior Auditor met RA specialisatie

Heb je altijd al eens bij het Rijk willen werken? Ben je beschikbaar voor de periode van januari t/m 31 maart 2017, dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02407
Locatie: Den Haag

lees meer

Auditspecialist

Voor onze opdrachtgever zoeken wij auditspecialisten met branche ervaring op het gebied van banken, verzekeraars en asset management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02390
Locatie: Nederland

lees meer

(Junior) Assistent Accountant

Heb je altijd al willen werken in een internationaal opererende organisatie? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant (/ Bedrijfsadministrateur). Beschik je over een MBO niveau 4 diploma  bij voorkeur in Financiële / Administratieve richting (bijvoorbeeld MBO Bedrijfsadministrateur of MBO Assistent Accountant) en heb je maximaal 5 jaar werkervaring? Vind je het fijn om uitvoerend bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02365
Locatie: Regio Eindhoven

lees meer

Financial auditor (Europese Subsidies)

Als auditor ondersteun je de Audit Autoriteit door de (voorbereidingen op) audits uit te voeren op de Europese geldstromen.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02364
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Freelance auditor Cariben (supervisor/manager)

Voor onze opdrachtgever, een BIG4 op Curaçao, zijn wij op zoek naar freelance auditors met ervaring als supervisor of (junior) manager.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02342
Locatie: Standplaats Curaçao

lees meer

Ervaren Assistent Accountant

Kijk jij buiten de Nederlandse grenzen en zoek jij een functie waar je wordt uitgedaagd, veel eigen verantwoordelijkheden hebt en kan doorgroeien? Dan is de functie van Assistent Accountant in Curacao wellicht iets voor jou. Een functie die je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping biedt binnen een internationale omgeving.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02319
Locatie: Curacao

lees meer

Interim Business Controller FS

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Business Controllers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02207
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met ervaring in de energiebranche

Voor onze opdrachtgevers binnen de energiebranche zijn wij met regelmaat op zoek naar junior, medior en senior finance professionals met ervaring binnen deze sector. Het betreft interim opdrachten binnen de vakgebieden van (financial en business) controlling, accounting, audit en financieel management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02072
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: 2015-10-29 | Referentie nr: #COBV01878
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Medewerker Reporting

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Reporting Medewerkers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02137
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring (vaste positie)

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02046
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Project Controller

Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers naar Project Controllers zijn wij met regelmaat op zoek naar degenen die ervaring hebben binnen dit vakgebied. Ben je freelancer of ben je in vaste dienst en wil je de overstap maken naar interim, dan komen we graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02043
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten