Actuele opdrachten

Senior medewerker crediteurenadministratie (32-40 uur)

Wil jij alle factuurlijnen volgen van onze goederenadministratie? Wil jij financieel betrokken zijn bij alle goederen vanaf inkoop tot het vertrek van ons distributiecentrum? En breng je daarnaast de nodige ervaring met crediteurenadministratie met je mee? Dan is deze functie iets voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02504
Locatie: Gooi en Vechtstreek

lees meer

General Accountant / Financial Process Coördinator bij Grolsch

Voor Koninklijke Grolsch zijn wij op zoek naar een General Accountant/Financial Process Coördinator. Heb jij minimaal 4 jaar relevante ervaring? Vind je het fijn om met je voeten in de klei te staan en daarnaast ook focus te hebben op proces en efficiency verbeteringen? Zie je jezelf werken bij een organisatie waarbij je de kans krijgt om te leren, groeien en presteren? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02478
Locatie: Enschede

lees meer

Medewerker Project accounting

Ben jij op zoek naar een baan als project accountant / controller en heb je affiniteit met techniek? Ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL01972
Locatie: Amsterdam

lees meer

Financial controller (vaste functie)

Ben jij die Financial Controller die met ons mee groeit? Het SSC van een multinational gespecialiseerd in arbeidsmarktdiensten, gevestigd in Almere, is op zoek naar jou! Heb jij ervaring als accountant (RC of RA) en/of wellicht toe aan een vaste stap? Reageer dan snel!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COAR01859
Locatie: Almere

lees meer

Senior IT-Auditor USG People

Heb jij enkele jaren ervaring in de IT audit? Ben jij een auditor die het verschil wilt maken voor de business vanuit jouw vakgebied? Voor USG People in Almere zijn wij op zoek naar een senior IT auditor.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02475
Locatie: Almere

lees meer

Business Controller Commercial Finance

Voor Koninklijke Grolsch zijn wij op zoek naar een Business Controller Commercial Finance. Het betreft een uitdagende financiële positie binnen het accountmanagementteam van Grolsch. Heb jij minimaal 3 jaar relevante ervaring en is voor jou de sky the limit? Heb je daarnaast ook oog voor proces en efficiency verbeteringen? Zie je jezelf werken bij een organisatie waarbij je de kans krijgt om te leren, groeien en presteren? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02480
Locatie: Enschede

lees meer

Junior Business Controller bij Grolsch

Voor Koninklijke Grolsch zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller Marketing & Fixed Costs. Het betreft een uitdagende startpositie binnen het Young Development Program van Grolsch. Heb jij maximaal 3 jaar relevante ervaring en is voor jou de sky the limit? Heb je daarnaast ook oog voor proces en efficiency verbeteringen? Zie je jezelf werken bij een organisatie waarbij je de kans krijgt om te leren, groeien en presteren? Dan is deze functie geschikt voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02479
Locatie: Enschede

lees meer

Corporate Controller bij USG People

Heb jij de ambitie om te groeien tot een stevige adviseur die de finesses van het vakgebied Control kent en lijkt het je een uitdaging om te werken in een dynamische internationale omgeving? Ben je goed thuis in de Controlling & Reporting cyclus en financiële analyses? Wil jij je graag ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner die op managementniveau aan tafel zit om de financiële bedrijfsvoering te bespreken? Dan is de functie van Corporate Controller bij USG People wellicht iets voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COBV02481
Locatie: Almere

lees meer

Interim Adviseur Internal Audit

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Adviseur Internal Audit. Ze zijn op zoek naar een professional die ruimer ervaring heeft met AIFMD, affiniteit heeft met interne beheersing en in staat is om te adviseren over de inhoud en interpretatie van de wetgeving. Ben je op korte termijn beschikbaar en ben jij de geschikte kandidaat voor deze opdracht? Reageer dan direct!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02448
Locatie: Amsterdam

lees meer

Beoordelaar subsidie

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en heb je een achtergrond of advieservaring binnen het subsidierecht of binnen de overheid? Dan is dit wellicht een interessante opdracht voor jou. 

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02290
Locatie: Den Haag

lees meer

Financial Auditor

Wil je een goede start maken in het nieuwe jaar en aan de slag bij de Rijksoverheid, dan hebben wij een mooie Financial Audit opdracht voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02423
Locatie: Den Haag

lees meer

Financial Auditor

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en ben je beschikbaar voor de periode van januari t/m 31 maart 2017, dan hebben wij een mooie opdracht!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COLW02408
Locatie: Den Haag

lees meer

Senior Auditor met RA specialisatie

Heb je altijd al eens bij het Rijk willen werken? Ben je beschikbaar voor de periode van januari t/m 31 maart 2017, dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02407
Locatie: Den Haag

lees meer

Auditspecialist

Voor onze opdrachtgever zoeken wij auditspecialisten met branche ervaring op het gebied van banken, verzekeraars en asset management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02390
Locatie: Nederland

lees meer

(Junior) Assistent Accountant

Heb je altijd al willen werken in een internationaal opererende organisatie? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant (/ Bedrijfsadministrateur). Beschik je over een MBO niveau 4 diploma  bij voorkeur in Financiële / Administratieve richting (bijvoorbeeld MBO Bedrijfsadministrateur of MBO Assistent Accountant) en heb je maximaal 5 jaar werkervaring? Vind je het fijn om uitvoerend bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02365
Locatie: Regio Eindhoven

lees meer

Financial auditor (Europese Subsidies)

Als auditor ondersteun je de Audit Autoriteit door de (voorbereidingen op) audits uit te voeren op de Europese geldstromen.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02364
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Freelance auditor Cariben (supervisor/manager)

Voor onze opdrachtgever, een BIG4 op Curaçao, zijn wij op zoek naar freelance auditors met ervaring als supervisor of (junior) manager.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02342
Locatie: Standplaats Curaçao

lees meer

Ervaren Assistent Accountant

Kijk jij buiten de Nederlandse grenzen en zoek jij een functie waar je wordt uitgedaagd, veel eigen verantwoordelijkheden hebt en kan doorgroeien? Dan is de functie van Assistent Accountant in Curacao wellicht iets voor jou. Een functie die je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping biedt binnen een internationale omgeving.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02319
Locatie: Curacao

lees meer

Interim Business Controller FS

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Business Controllers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02207
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met ervaring in de energiebranche

Voor onze opdrachtgevers binnen de energiebranche zijn wij met regelmaat op zoek naar junior, medior en senior finance professionals met ervaring binnen deze sector. Het betreft interim opdrachten binnen de vakgebieden van (financial en business) controlling, accounting, audit en financieel management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02072
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: 2015-10-29 | Referentie nr: #COBV01878
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Medewerker Reporting

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Reporting Medewerkers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02137
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring (vaste positie)

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02046
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Project Controller

Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers naar Project Controllers zijn wij met regelmaat op zoek naar degenen die ervaring hebben binnen dit vakgebied. Ben je freelancer of ben je in vaste dienst en wil je de overstap maken naar interim, dan komen we graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02043
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten