Audit Support Aanpak

Gedreven en betrokken interim audit professionals

Van assistent-accountant en opdrachtleider tot (senior) manager (RA) en extern accountant: onze interim audit professionals kunnen iedere rol op zich nemen. Zelfs ondersteuning van het bureau vaktechniek is geen enkel probleem. Doordat onze mensen niet het hele jaar door actief zijn in de auditpraktijk, zijn zij in de piekperioden extra gemotiveerd. Bovendien kunt u vertrouwen op de solide ondersteuning vanuit USG Finance Professionals, waar een groot gedeelte van het management over een RA titel beschikt en zelf uit de auditpraktijk komt.

Grondige intake

USG Finance Professionals onderkent het belang van een gedegen intake. Daarom brengen we nauwlettend in kaart in hoeverre auditors (financiële) banden hebben met potentiële auditees. Ook is er aandacht voor eerdere auditactiviteiten bij relaties, en criteria als kennisniveau en vereiste (PE-)verplichtingen. De normen en waarden van de opdrachtgever zijn richtinggevend. Is een Pre Employment Screening (PES) gebruikelijk binnen uw organisatie? USG Finance Professionals werkt er graag aan mee. Een geheimhoudingsverklaring? Geen probleem. Ten slotte wordt een auditor pas contractueel vastgelegd als zowel USG Finance Professionals als de opdrachtgever goedkeuring heeft verleend. 

Hebt u interesse in een voorstel op maat of wilt u meer weten over de oplossing die accountancyorganisaties écht uitkomst biedt? Neem contact met ons op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten