Carrière | Jobboard

USG Finance heeft finance professionals in vaste dienst die het, samen met ons, topprioriteit maken om de opdrachtgever van kwalitatieve oplossingen te voorzien. In onze samenwerking staan korte lijnen, heldere afspraken en eerlijke communicatie centraal. Bekijk de vacatures.bij onze opdrachtgevers.

General Ledger Administrateur / Grootboek Administrateur / GL Accountant

Voor een vaste functie bij een handelsonderneming/automotive in Rotterdam zijn wij op zoek naar een General Ledger Accountant. Weet jij van aanpakken, kent een boekhouding geen geheimen voor jou en heb je minimaal 2 jaar ervaring op de financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02421
Locatie: Rotterdam

lees meer

(Junior) Assistent Accountant

Heb je altijd al willen werken in een internationaal opererende organisatie? Dan is dit jouw kans! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant (/ Bedrijfsadministrateur). Beschik je over een MBO niveau 4 diploma  bij voorkeur in Financiële / Administratieve richting (bijvoorbeeld MBO Bedrijfsadministrateur of MBO Assistent Accountant) en heb je maximaal 5 jaar werkervaring? Vind je het fijn om uitvoerend bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02365
Locatie: Regio Eindhoven

lees meer

Ervaren Assistent Accountant

Kijk jij buiten de Nederlandse grenzen en zoek jij een functie waar je wordt uitgedaagd, veel eigen verantwoordelijkheden hebt en kan doorgroeien? Dan is de functie van Assistent Accountant in Curacao wellicht iets voor jou. Een functie die je zowel praktijkervaring als vakinhoudelijke verdieping biedt binnen een internationale omgeving.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02319
Locatie: Curacao

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring (vaste positie)

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02046
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten