Selectiedag Finance Traineeship- in 1 middag een baan

Locatie: Utrecht
Contactpersoon: Laura Witmer
E-mailadres: laura.witmer@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

In 1 middag een baan… Solliciteren bij USG Finance is leuk, snel en leerzaam. Binnen 1 middag spreek je namelijk de recruiters van USG Finance, je toekomstige collega’s en het Management. Zo kun jij bepalen of USG Finance dé club is waar jij wilt werken en kunnen wij bepalen of jij past binnen onze organisatie en binnen de functie.
De USG Finance selectiedag wordt gehouden op 6 oktober 2017. De middag begint om 13:00 uur en om 18:00 uur diezelfde dag weet je of je een baan hebt bij USG Finance.

In 1 middag maak je kennis met je toekomstige werkgever en finance collega’s en voer je gesprekken met de recruiters van USG Finance. Ook wordt er een inhoudelijke workshop gegeven en krijg jij de kans om tijdens een pitch de recruiters te overtuigen waarom jij geschikt bent voor het USG Finance Traineeship. Gedurende de middag heb je ook volop de mogelijkheid om jezelf te profileren en om USG Finance kennis met jou te laten maken.
Wij beloven dat het een leuke middag zal worden. Als jij de belofte doet dat je komt en dat jij je stinkende best zal doen om ons te overtuigen waarom jij onze nieuwe collega wordt, dan hopen wij binnenkort te kunnen zeggen:

Welkom bij USG Finance!

Wat mag je van ons verwachten?

Meld je aan vóór 4 oktober a.s.! Door te solliciteren op de vacature, ben je automatisch in de running voor de selectiedag! Nadat wij jouw gegevens en CV hebben ontvangen zullen wij een voorselectie maken. Naar aanleiding hiervan zul je vervolgens een uitnodiging ontvangen voor de selectiedag.

Wat als ik niet kan?
Als je echt niet kunt en je profiel sluit aan, dan zul je in de ‘normale’ sollicitatieprocedure opgenomen worden. Een van de Recruiters zal dan contact met je opnemen.

Wat als ik niet uitgenodigd word?
Dan behoor je helaas niet tot de selectie van kandidaten en is je profiel niet passend voor een functie binnen USG Finance. Dit kan te maken hebben met je studie, het ontbreken van passende werkervaring of wanneer we geen aansluiting kunnen vinden op één van onze functies. Indien je niet uitgenodigd wordt zul je hier uiteraard een bericht over ontvangen.

Wat verwachten wij van jou?

Heb jij zo goed als zeker een studie in (bedrijfs)economische, accountancy of financiele richting afgerond en spreekt ons Traineeship je aan? Solliciteer dan via onderstaande link voor de selectiedag!

Voorwaarden

Wat als ik nog vragen heb?
Dan kun je contact opnemen met Laura Witmer via recruitment@usgfinance.nl of via ons algemene nummer 030-6704961

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten