Senior Medewerker AO/IC overheid

Locatie: Regio Noord-Brabant (Noord)
Contactpersoon: Miranda Kiesling
E-mailadres: miranda.kiesling@usgfinance.nl
Telefoon: +31306704961

Wat betekent deze functie concreet?

Voor een gemeente in de Provincie Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een pro-actieve Senior AO/IC Medewerker. Je komt te werken binnen het team Financieel Management bestaande uit 12 medewerkers. De afdeling maakt deel uit van de afdeling Financiën en Inkoop van de sector Stadsbeheer. De hoofddoelstellingen zijn het in samenwerking met de lijnafdelingen samenstellen en ontwikkelen van de producten in het kader van de Planning en Control cyclus en het analyseren, rapporteren en adviseren aan afdelings- en sectormanagement vanuit financieel en bedrijfseconomisch gezichtspunt.

De functie betreft het uitvoering geven aan het intern controleplan 2017 Stadsbeheer, m.n. gericht op het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van audits, het maken van analyses, definiëren van verbetervoorstellen i.o.m. de lijnafdelingen alsmede het vanuit de controlewerkzaamheden opstellen van rapportages t.b.v. directie, controllersoverleg en externe accountant en adviseren van sectormanagement. Beoordeling van de werking AO/IC en dossiervorming m.b.t. de primaire processen en inhoudelijke aspecten zijn hierin van belang.

Daarnaast zal het jaarlijks updaten van de risico-inventarisatie, het controleren op opvolging van de verbetervoorstellen en opstellen van het controleplan 2018, gebaseerd op een adequate risicoanalyse van de beleidsvelden van de sector, onderdeel uitmaken van de werkzaamheden. De lijnafdelingen van de sector Stadsbeheer zijn gestart om met behulp van de applicatie MAVIM Rules de processen en risico’s te beschrijven. Hierin wordt een adviserende en begeleidende rol verwacht m.n. vanuit het oogpunt van verbetering van werkprocessen waarbij de invalshoeken zijn: efficiënt, effectief en klantgericht.

Wat mag je van ons verwachten?

Je treedt in dienst van USG Finance en wordt gedetacheerd bij de gemeente. Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van een tweede jaar. Deze functie kan evantueel tegen bepaalde voorwaarden ook interim worden ingevuld. Start werkzaamheden zo spoedig mogelijk na 30 juni 2017.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent in staat de verantwoordelijkheid bij de lijnafdelingen te laten, maar ze wel te stimuleren om AO/IC op een kwalitatief hoger niveau te brengen. Je bent iemand die graag het directe contact zoekt en, door de juiste wijze van communicatie en samenwerking, de medewerkers binnen de lijnafdelingen hun rol laat pakken. Je streeft er naar om op het gebied van audits alleen genoegen te nemen met aantoonbare verantwoording binnen de te toetsen processen.

Je voldoet verder aan de volgende competenties:
- Flexibel en kritisch;
- pro-actief;
- communicatief;
- resultaat- en samenwerkingsgericht;
- overtuigingskracht en proactief;
- verantwoordelijk;
- klantgericht- en kwaliteitsgericht.

Je hebt minimaal 6-7 jaar werkervaring en een afgeronde HBO opleiding (BE/Accountancy, Bedrijfskunde, met differentiatie Kwaliteitsmanagement).

Voorwaarden

Graag ontvangen we jouw recente CV en een motivatie voor donderdag 8 juni aanstaande. Deze kun je sturen naar miranda.kiesling@usgfinance.nl. De procedure bestaat uit twee gesprekken; een gesprek met USG Finance en bij positief resultaat bij de gemeente op vrijdag 30 juni 2017.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten