Teamleider Financiën en Control

Locatie: Harderwijk
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

Omnia Wonen is op zoek naar een teamleider met hands-on mentaliteit die werkt vanuit passie! Een bevlogen collega die bij wil dragen aan de door ontwikkeling naar een zelfbewuste, wendbare en vitale organisatie, die midden in de samenleving staat en vanuit haar maatschappelijke rol netwerk- en relatiegericht acteert. Je bent analytisch maar zeker ook in staat om vanuit interesse verbinding te maken met collega’s, zodat je mensen in hun kracht kunt zetten en weet te overtuigen. Als leidinggevende geef je ruimte en hou je overzicht. Je toont initiatief, neemt je verantwoordelijkheid en denkt oplossingsgericht. De ruimte die jou wordt gegeven, weet je te benutten.

Functieomschrijving

Als teamleider geef je leiding en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en professionalisering van het team (ca. 10 fte). Je bewaakt de kwaliteit en doorlooptijd van de werkzaamheden en werkt met collega's aan het continue verbeteren van processen. Bovendien lever je als teamleider een inhoudelijke bijdrage aan het opstellen van organisatiebreed beleid op het gebied van risicomanagement, inkoop-, treasury-, financieel- en investeringsbeleid.Je faciliteert de interne PDCA cyclus binnen de organisatie en draagt zorg voor tijdige en betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie. De teamleider adviseert de Manager Bedrijfsontwikkeling van het organisatieonderdeel op tactisch-strategisch niveau op voorkomende gebieden. De teamleider is tevens plaatsvervanger van de manager Bedrijfsontwikkeling bij diens afwezigheid.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Omnia Wonen uitdagende werkzaamheden in een zich vernieuwende organisatie op een bewegelijk beleidsterrein. Er zijn goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

Omnia Wonen hanteert de CAO Woondiensten. Voor deze functie geldt een salaris in schaal K (minimaal €3878,- en maximaal €4972,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Wat verwachten wij van jou?

- WO/HBO+ niveau, richting bedrijfseconomie/bedrijfsadministratie;
- 8 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis en ervaring op gebied van volkshuisvesting is een pré;
- Ervaring met business en financial control, AO/IC en Operational Audit;
- Competenties: oplossingsgericht, samenwerken, analytisch en initiatief.

Voorwaarden

Geïnteresseerd in de functie van Teamleider financiën & control? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief een motivatiebrief en uitgebreid CV voor maandag 11 september a.s. Solliciteren kan via onze website via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Karin van Roomen via 06-51617184 of karin.vanroomen@usgfinance.nl.

Het betreft een functie op basis van werving en selectie waarbij je na afloop van de procedure in dienst treedt bij Omnia Wonen. De functie is voor 36 uur per week en de standplaats is Harderwijk. De functie bestaat uit een telefonische kennismaking, drie selectiegesprekken (één bij USG Finance en twee bij Omnia Wonen). Bij een positieve uitkomst wordt er een tijdelijk contract geboden met uitzicht op een vaste aanstelling.

 


 

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten