Business Controller

Locatie: Harderwijk
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

Omnia Wonen is op zoek naar een business controller die zijn vak verstaat en werkt vanuit passie! Een bevlogen collega die bij wil dragen aan de door ontwikkeling naar een zelfbewuste, wendbare en vitale organisatie, die midden in de samenleving staat en vanuit haar maatschappelijke rol netwerk- en relatiegericht acteert. Je bent sterk analytisch maar zeker ook in staat om vanuit interesse verbinding te maken met collega’s, zodat je draagvlak krijgt voor adviezen. Je toont initiatief, bent creatief in het vinden van oplossingen en legt verantwoording af over je werk. De ruimte die wij je geven, weet je te benutten.

Als business controller zorg je voor tijdige en betrouwbare organisatie brede informatie ten behoeve van de managers. Je adviseert het management (MT) gevraagd en ongevraagd op het gebied van financiële en beheersingsvraagstukken, de jaarplanning als ook AO/IC. Je beoordeelt investeringsaanvragen in de volle breedte en brengt de financiële consequenties en risico’s van beleidsvoorstellen in kaart. Je voert zelfstandig interne controles en audits uit om de kwaliteit van de processen onafhankelijk te toetsen in de 2e lijn en levert zo een indirecte bijdrage aan de dienstverlening.

Wat mag je van ons verwachten?

Omnia Wonen uitdagende werkzaamheden in een zich vernieuwende organisatie op een bewegelijk beleidsterrein. Er zijn goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

Omnia Wonen hanteert de CAO Woondiensten. Voor deze functie geldt een salaris in schaal K (minimaal €3926,- en maximaal €5034,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Wat verwachten wij van jou?

- WO/HBO+ niveau, richting bedrijfseconomie/bedrijfsadministratie;
- 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Kennis en ervaring op gebied van volkshuisvesting is een pré;
- Ervaring met business en financial control, AO/IC en Operational Audit;
- Competenties: oplossingsgericht, samenwerken, analytisch en initiatief.

Voorwaarden

Geïnteresseerd in de functie van Business Controller? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief een motivatiebrief en uitgebreid CV voor maandag 4 september a.s. Solliciteren kan via onze website via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Karin van Roomen via 06-51617184 of karin.vanroomen@usgfinance.nl.

Het betreft een functie op basis van werving en selectie waarbij je na afloop van de procedure in dienst treedt bij Omnia Wonen. De functie is voor 36 uur per week en de standplaats is Harderwijk. De functie bestaat uit een telefonische kennismaking, drie selectiegesprekken (één bij USG Finance en twee bij Omnia Wonen). Bij een positieve uitkomst wordt er een tijdelijk contract geboden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten