Senior Medewerker Financiën en Rapportage Woningcorporatie

Locatie: Omgeving Utrecht
Contactpersoon: Miranda Kiesling
E-mailadres: miranda.kiesling@usgfinance.nl
Telefoon: +31306704961

Wat betekent deze functie concreet?

Voor onze opdrachtgever, Habion, zijn wij op zoek naar een Senior medewerker financien en rapportage met hands-on mentaliteit en ervaring in een soortgelijke functie. Houd jij van aanpakken? Haal je voldoening als alles goed is geregeld? Dan is deze functie interessant voor jou.

Je belangrijkste uitdaging wordt het verder professionaliseren van de financiële administratie vanuit de gedachte ‘versnellen, verbeteren, versimpelen’ (Lean Management) en het team meenemen in deze professionaliseringsslag.

Jouw taken:
• Financiële administratie: het zelfstandig opstellen van of uitvoering geven aan:
    o kwaliteit van de financiële cijfers;
    o fiscale aangiften: o.a. btw-aangifte;
    o rapportages: o.a. de jaarrekeningen.
• Optimaliseren van processen en systemen: na een kritische blik kom je met voorstellen om processen, systemen, richtlijnen en procedures in relatie tot het financiële administratie te verbeteren.

Wat mag je van ons verwachten?

Habion biedt je een interessante en zelfstandige vaste functie aan - in ieder geval voor een jaar - in een dynamische omgeving. Je wordt beloond met een marktconform salaris, goede overige arbeidsvoorwaarden en een prettige, informele werksfeer.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt:
• HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur SPD);
• Ervaring in het zelfstandig opstellen van een jaarrekening en het omgaan met activa;
• Kennis van Microsoft Dynamics AX;
• Kennis van relevante wet- en regelgeving is een pre;

Je bent:
• Een teamplayer en van nature kartrekker;
• Kritisch en kwaliteitsgericht;
• Initiatiefrijk;
• Communicatief sterk;  
• Verbetergericht.

Voorwaarden

Geïnteresseerd in de functie van Senior Medewerker Financiën en Rapportage? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief een motivatiebrief en uitgebreid CV voor 13 oktober a.s. Solliciteren kan via onze website via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Kiesling via miranda.kiesling@usgfinance.nl of via telefoonnummer 030-6704961.

Het betreft een functie op basis van werving en selectie. De functie is voor 36 uur per week en de standplaats is omgeving Utrecht (parttime is bespreekbaar). De functie bestaat uit een telefonische kennismaking en een aantal selectiegesprekken (bij USG Finance en de woningcorporatie). Bij een positieve uitkomst wordt er een tijdelijk contract geboden met uitzicht op een vaste aanstelling. Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten