Op zoek naar een financial expert met (reis)ervaring.

De uitdaging

Toen hostelketen Stayokay overstapte op Exact E-Synergy ging het bedrijf op zoek naar een expert. De ideale kandidaat was een assistentcontroller die rapportages kon bouwen die direct bijdroegen aan het succes van het gekozen pakket. Er was ook behoefte aan business control, zij het op iets kleinere schaal. De wens was om iemand in huis te halen die ook procedures kon beschrijven, een review op bestaande managementrapportages kon maken en direct verbeteringen aanbracht. Kortom, een hele lijst met capaciteiten.

De expertise

USG Finance Professionals leverde een ambitieuze young professional met een heao-opleiding die net terug was van een reis door Australië. Als hostelbezoeker had hij echt feeling met de business. Deze gedreven, betrokken finance professional bleek de aangewezen persoon om alle hostels van Stayokay te bezoeken voor een internal audit. Met zijn expertise in finance én recente reiservaring leverde hij tijdens de internal audit een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de bedrijfsprocessen.

Het resultaat

Stayokay heeft met de bijdrage van USG Finance een professionalisering van de bedrijfsprocessen gerealiseerd. Bovendien werd, mede dankzij de geleverde kandidaat, dat jaar de landelijke internal audit met succes afgerond en werden direct concrete verbeteringen doorgevoerd.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten