Oplossingen zoeken die net even anders zijn.

De uitdaging

SOS Kinderdorpen ontvangt overheidsfinanciering in het kader van de alliantie Together4Change. Hiervoor moet zij ieder jaar een financiële verantwoording opstellen. Door omstandigheden ontbrak echter dit jaar de in-house expertise. Een charitatieve instelling als SOS Kinderdorpen heeft per definitie beperkte middelen om (extra) expertise in te huren. Een interim-professional was dus niet realistisch voor hen en het proces van subsidieverantwoording kon niet worden versneld. USG Finance Professionals dacht daarom creatief mee en paste haar dienstverleningsmodel aan.

De expertise

Tijdens het proces van subsidieverantwoording werd de expertise en inzet gegarandeerd tegen een gereduceerd tarief. Onze belofte: de subsidieverantwoording wordt tijdig en correct uitgevoerd door een expert van USG Finance. We keken niet naar het laagste uurtarief, maar naar de beste expertise. We kozen een subsidie-expert met verantwoordings ervaring bij verschillende instellingen op nationaal en Europees niveau. En die dus zeer vlot de subsidiecontracten kon lezen en verantwoorden.

Het resultaat

Door ons in te leven in de situatie van SOS Kinderdorpen en mee te denken in oplossingen, is de subsidieverantwoording over 2012 met succes voltooid. En wel in de gestelde 5 weken en met de gevraagde expertise. Mede dankzij de expert van USG Finance kon SOS Kinderdorpen zich als partner binnen hun alliantie aan de contractuele afspraken houden.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten