Pieken in het hoog- en laagseizoen met Audit Support.

De uitdaging

In het verleden zorgden accountantsorganisaties voor voldoende capaciteit tijdens hun hoogseizoen van januari tot mei. Dat leidde tot overcapaciteit in het laagseizoen. Terugloop in het aantal opdrachten en druk op de tarieven noodzaakt accountantsorganisaties slim om te gaan met resources. Meer rendement halen met minder middelen.  Maar wel met dezelfde hoge kwaliteit. Veel accountantskantoren willen voortaan voldoende capaciteit in het laagseizoen en een flexibele schil in het hoogseizoen. De benodigde professionals moeten dezelfde deskundigheid en kwaliteit leveren als de eigen medewerkers.

De expertise

USG Finance Professionals heeft experts in de auditpraktijk in huis. Professionals met ervaring bij de Big 4-accountancykantoren, actuele kennis van wet- en regelgeving én een hoge servicegraad. Experts die weten aan welke eisen de dossiervoering moet voldoen en welke audit methodiek je toepast. Daarnaast blijven ze hun competenties ontwikkelen door permanente educatieverplichting en dankzij onze managementdevelopmentprogramma’s. Maar waarom ze extra succesvol in de audit zijn? Ze begeven zich de rest van het jaar juist aan de andere kant van de tafel. Zo leven ze zich beter in.

Het resultaat

USG Finance is voor meerdere accountancyorganisaties dé businesspartner als het gaat om experts in de auditpraktijk te leveren tijdens het hoogseizoen. Een flexibele en hoogwaardige oplossing die wij Audit Support noemen. We bieden de Big 4-kantoren efficiency en een flexibele schil van gedreven en gemotiveerde mensen die niet onderdoen voor hun eigen accountants. Bij de andere accountancyorganisaties merken we dat onze experts in de auditpraktijk – met Big 4-ervaring – een kwaliteitsimpuls leveren en de verwachtingen overtreffen.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten