Projectcontrollers die sterk in hun schoenen (blijven) staan.

De uitdaging

Gasunie is een gasinfrastructuurbedrijf met een grensoverschrijdend gastransportnetwerk dat tot de grootste van Europa behoort. Het omvat ongeveer 15.500 kilometer pijpleiding in Nederland en Noord-Duitsland, tientallen installaties en ongeveer 1.300 gasontvangstations. Jaarlijkse transporteert Gasunie circa  1.250 miljard kWh (125 miljard m3) aardgas bestemd voor binnen- en buitenland. Een complexe technische operatie met dito projecten en projectbegrotingen. Als het gaat om projectcontrollers, legt Gasunie de lat dan ook hoog. Het bedrijf vroeg aan USG Finance Professionals om op zoek te gaan naar sterke projectcontrollers met ruime ervaring in een complex dynamische omgeving plus een gedegen opleiding op wetenschappelijk niveau. De benodigde competenties: proactief, communicatief sterk en gedreven maakten het profiel van de juiste kandidaten compleet.

De expertise

USG Finance biedt Gasunie een perfecte oplossing en zorgt voor projectcontrollers die – naast een gedegen opleiding en de juiste competenties – een sterke affiniteit hebben met een complexe, project matige omgeving. En het blijft niet alleen bij het maken van de perfecte match. USG Finance blijft bovendien tijdens de gehele opdrachtperiode betrokken. Zo past USG Finance schaduwmanagement toe met een ervaren vakinhoudelijke businessmanager die zelf ruime projectcontrol-ervaring heeft opgedaan in de energiesector.

Het resultaat

USG Finance is inmiddels een bewezen businesspartner voor Gasunie. Dit vertaalt zich in een langdurige samenwerking sinds 2010 en een approved  suppliership voor het leveren van onder meer projectcontrollers, projectadministrateurs en managementaccountants. De projectcontrollers zorgen voor een optimale projectondersteuning met financiële beheersing en controlling. Bovendien leveren ze een significante bijdrage aan de optimalisatie en efficiency van processen, die in een complexe, dynamische projectomgeving continu in beweging zijn.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten