Verder kijken voor de perfecte match.

De uitdaging

Een nationale bancaire instelling zocht voor het team Markets & Asset Liability Management op de afdeling Accounting & Reporting een ware specialist. De kandidaat moest niet alleen een accounting-expert zijn op het gebied van IFRS in Asset Liability Management, ook bancaire ervaring, opgedaan op een vergelijkbare plek was een must. Zo specifiek als deze vraag komen we ze niet dagelijks tegen. De oplossing kon dan ook niet gevonden worden met een eenvoudige zoekopdracht in het systeem.

De expertise

Het voltallige team businessmanagers van USG Finance boog zich over de vraag. Dankzij hun vakkennis konden zij de gevraagde expertise herkennen. Vervolgens werd het uitgebreide gezamenlijke netwerk uit gekamd om de juiste professional te vinden. Dit bleek een freelance fi nance-professional en IFRS-specialist te zijn met ruime ervaring bij verschillende fi nanciële instellingen. Zijn ervaring in financial accounting en reporting in een bancaire omgeving was doorslaggevend.

Het resultaat

Onze freelance finance professional heeft 4 jaar lang succesvol de positie bekleed. Ondertussen werd naar een vaste invulling gezocht. Toen dat toch erg lastig bleek omdat er simpelweg te weinig professionals bestaan die aan het profi el voldoen, zijn de freelancer en deze nationale bancaire instelling een arbeidsrelatie aangegaan. USG Finance zorgde ook voor deze definitieve verbintenis.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten