Hier kunt u USG Finance Professionals ontmoeten

Congressen en vakbeurzen

Ontmoet ons op vakbeurzen

Persoonlijk contact is belangrijk voor USG Finance. We vinden het prettig om (potentiële) freelancers en andere contacten ‘live’ te ontmoeten. Daarom zijn we aanwezig op uiteenlopende congressen en vakbeurzen. Zo hebben we bijvoorbeeld een informatiestand op diverse vakbeurzen van Kluwer, zoals de Nationale Controllersdag en de Nationale Administrateursdag. Van de Nationale Controllersdag zijn we zelfs hoofdsponsor.

Antwoord op uw vragen

Op congressen en beurzen worden we altijd vertegenwoordigd door onze business managers en business consultants. Leg uw vragen daarom gerust aan hen voor!

Golf

Actief in golf

Golf is de ultieme combinatie van sporten, ontspannen én netwerken. Geen wonder dat USG Finance ook op dit front heel actief is. Voor al onze relaties die bedreven zijn in de golfsport of die het leuk vinden om eens een balletje te slaan, organiseren we elk jaar de Golf Academy. Een serie van golfevents waarbij meedoen uiteraard véél belangrijker is dan winnen.

Maak uw keus en golf mee!

Behalve het grootse USG Finance Golftoernooi organiseren we ook de regionale Golfclinics. Een fantastische ervaring voor relaties die zelden of nooit een club in handen hebben gehad. Of wat dacht u bijvoorbeeld van een Golfchallenge?

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten