Freelancers | Jobboard

USG Finance werkt met zzp'ers die het, samen met ons, topprioriteit maken om de opdrachtgever van kwalitatieve oplossingen te voorzien. In onze samenwerking staan korte lijnen, heldere afspraken en eerlijke communicatie centraal. Bekijk onze interim opdrachten.

Interim Business Analist

Heb jij ervaring met het bouwen van dashboards en ervaring met het opzetten en maken van jaarplannen? Lijkt het jou leuk om binnen een dienstenorganisatie te werken? Dan zoek ik jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COBV02533
Locatie: Oegstgeest

lees meer

Interim Senior Projectcontroller / Business Controller Overheidsorganisatie

Voor een overheidsinstelling zoeken wij een Senior projectcontroller / Business Controller (RA/RC/CPC) met ervaring in veranderprocessen in een complexe omgeving. Op freelance basis of een tijdelijk contract is mogelijk.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COMK02526
Locatie: Midden Nederland

lees meer

Beoordelaar subsidie

Lijkt het je een uitdaging om bij het Rijk te werken en heb je een achtergrond of advieservaring binnen het subsidierecht of binnen de overheid? Dan is dit wellicht een interessante opdracht voor jou. 

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02290
Locatie: Den Haag

lees meer

Senior Auditor met RA specialisatie

Heb je altijd al eens bij het Rijk willen werken? Ben je beschikbaar op korte termijn, dan hebben wij een mooie opdracht voor jou!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COKR02407
Locatie: Den Haag

lees meer

Financial auditor (Europese Subsidies)

Als auditor ondersteun je de Audit Autoriteit door de (voorbereidingen op) audits uit te voeren op de Europese geldstromen.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COIR02364
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Business Controller FS

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Business Controllers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02207
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met ervaring in de energiebranche

Voor onze opdrachtgevers binnen de energiebranche zijn wij met regelmaat op zoek naar junior, medior en senior finance professionals met ervaring binnen deze sector. Het betreft interim opdrachten binnen de vakgebieden van (financial en business) controlling, accounting, audit en financieel management.

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02072
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Financials met woningcorporatie ervaring

Voor onze opdrachtgevers binnen de woningcorporatiesector in het gehele land zijn wij met regelmaat op zoek naar finance professionals met ervaring binnen deze sector. We hebben regelmatig diverse interim opdrachten die uiteenlopen van strategisch, tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast werven wij vaste medewerkers voor onze opdrachtgevers.

Gepubliceerd: 2015-10-29 | Referentie nr: #COBV01878
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Medewerker Reporting

Voor onze opdrachtgevers binnen de Financial Services zijn wij met regelmaat op zoek naar Reporting Medewerkers. Ben je ervaren op dit gebied en deze branche? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02137
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Interim Project Controller

Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers naar Project Controllers zijn wij met regelmaat op zoek naar degenen die ervaring hebben binnen dit vakgebied. Ben je freelancer of ben je in vaste dienst en wil je de overstap maken naar interim, dan komen we graag met jou in contact!

Gepubliceerd: | Referentie nr: #COEL02043
Locatie: Heel Nederland

lees meer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten