Beoordelaar subsidie

Locatie: Den Haag
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

Voor onze opdrachtgever, een onderdeel van de Rijksoverheid gevestigd in Den Haag, zijn wij op zoek naar beoordelaars voor het afhandelen van subsidies. De werkzaamheden vinden plaats in het team Projectsubsidies EU. In dit team worden verschillende Europese Regelingen uitgevoerd, te denken valt hierbij aan Europese Visserij Fonds (EVF), Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV), Regeling Draagvlak Natuur (RDN), Duurzame stallen, Promotieregeling en Regeling Markt introductie Energie Innovatie (MEI).

Voor deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar zowel medior als senior beoordelaars met een brede financiële achtergrond, die het juiste evenwicht tussen snelheid van werken en kwaliteit weten te vinden. De dossiers betreffen subsidieaanvragen voor innovatieprojecten en investeringen gefinancierd met private en publieke gelden (NL en EU). Aandachts- en kennisgebieden bij de beoordelings- en controlewerkzaamheden hebben onder andere betrekking op marktconformiteit en redelijkheid van de kosten, afschrijvingskosten, inkomsten binnen projecten en loonkosten (uurtarieven).

Concrete werkzaamheden:
• Analyseren, beoordelen en controle van subsidievaststellingsaanvragen. Dit met een goede audittrail en dossiervorming;
• Voorbereiden van beschikkingen en besluiten inzake de subsidievaststellingsaanvragen;
• Contact met subsidieaanvragers of hun adviseurs.

Wat mag je van ons verwachten?

Het betreft een functie in Den Haag. Je kunt deze opdracht vervullen als freelancer maar het is ook mogelijk om in dienst bij USG Finance te treden voor de duur van het project. De opdracht is voor minimaal 32 uur per week (40 uur per week is ook mogelijk).

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde HBO/WO studie;
  • In staat om (nationale en decentrale) financiële administratie (facturen, inkomsten etc.) snel te kunnen scannen en beoordelen aan Europese regelgeving.
  • Ervaring met de behandeling van subsidievaststellingen is een pré;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal;
  • Je bent resultaatgericht, in staat om snel tot de kern te komen, klantgericht, kan goed samenwerken, besluitvaardig en analytisch sterk.

 

 

Voorwaarden

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag een recent CV en een korte motivatie. Deze kun je sturen naar Karin van Roomen (sr. recruiter USG Finance) via karin.vanroomen@usgfinance.nl.  

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten