Auditmedewerker bij het Rijk

Locatie: Gehele land
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

USG Finance is de gecontracteerde leverancier voor het leveren van Audit-professionals aan de Rijksoverheid (Audit Dienst Rijk). Vanaf medio september a.s. zoeken wij voor diverse ministeries auditmedewerkers. Heb jij al enige ervaring (bijvoorbeeld vanuit een stage bij ADR) opgedaan met de planning- en controlcyclus bij de overheid? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden! 

Het gaat om ondersteunende werkzaamheden binnen de controle van de verantwoordingen van een Ministerie, zoals controle van verplichtingen, uitgaven en verantwoordingen van projecten. Hiertoe behoort ook het documenteren van de uitgevoerde controlewerkzaamheden in de dossiers. Gedurende de opdracht zal je worden begeleid door ervaren auditors.

Wat mag je van ons verwachten?

Je kunt deze interim-opdracht vervullen als freelancer, maar het is ook mogelijk om in dienst bij USG Finance te treden voor de duur van het project.

De opdrachten variëren qua duur en omvang. De ervaring leert echter opdrachten gemiddeld 5 maanden duren en dat onze opdrachtgever meestal een voorkeur heeft voor een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Wat verwachten wij van jou?

• Enige ervaring met het uitvoeren van auditwerkzaamheden bij de overheid (bijv. stage-ervaring);

• Kennis van de planning- en controlcyclus bij de overheid;

• Kennis van het auditbeleid bij de overheid;

• Kennis van auditprincipes, onderzoeksmethoden en -technieken en vaardigheid in het toepassen hiervan;

• Kennis van de regelgeving, voorschriften en procedures op het gebied van overheidsauditing;

Je mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zijn daarnaast uitstekend. Je kunt goed plannen en organiseren, je hebt een goed analyserend vermogen en je bent omgevingsbewust met een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Je brengt je adviezen met overtuigingskracht naar voren en koppelt dat aan een flexibele, enthousiaste en klantgerichte instelling.

Voorwaarden

Heb je interesse om deze zomer bij Audit Dienst Rijk aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag een recent CV en een korte motivatie waarin tevens jouw beschikbaarheid staat vermeld.

Deze kun je sturen naar Karin van Roomen via karin.vanroomen@usgfinance.nl. Voor vragen over de opdracht kun je ook telefonisch contact opnemen via 06-51617184.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten