Manager Finance

Locatie: Hoofddorp
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

Voor onze opdrachtgever in Hoofddorp zoeken wij ter versterking van het Finance team een gedreven Manager Finance.

Als Manager Finance geef je leiding aan- en coacht de afdeling Finance & Accounting (7 FTE) om de gestelde doelstellingen als team te behalen.

Verantwoordelijkheden
• Je bent verantwoordelijk voor de financiële managementinformatie c.q. rapportages, zowel naar interne als externe belanghebbenden, om zo de besluitvorming effectiever en efficiënter plaats te laten vinden.
• Je bent naast het managen van de afdeling ook verantwoordelijk voor de analyse van de financiële cijfers en key-performance indicators (KPI’s) in nauwe samenwerking met business control.
• Je bent een belangrijke sparringpartner van de Director Finance en de Business Controller.
• Je stelt maandelijks, in samenspraak met de Director Finance en Business Controller(s), het maandresultaat vast in overeenstemming met IFRS en interne accounting richtlijnen.
Je bent tevens het aanspreek- en coördinatiepunt voor alle accounting gerelateerde vraagstukken voor zowel de Nederlandse als buitenlandse activiteiten.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze opdrachtgever biedt een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een marktconform salaris, bonusregeling en 30 vakantiedagen.

Wat verwachten wij van jou?

Herken je je in dit profiel?

Wij zoeken een enthousiaste People Manager die zich proactief opstelt binnen de organisatie; die kritisch is en zich niet uit het veld laat slaan.
• je beschikt over een afgeronde masteropleiding in bedrijfseconomie/accountancy (of een vergelijkbare studie, AA of RA is een pré);
• je bent 8-10 jaar aantoonbaar succesvol geweest in een financiële /audit functie met aanwijsbare leidinggevende ervaring;
• je hebt een trackrecord in het opstellen van financiële rapportages, het uitvoeren van de planning en control cyclus en het verbeteren van de administratieve organisatie/interne controle;
• je hebt kennis en ervaring met IFRS (en andere standaarden) en financiële verslaggeving;
• je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende Excel-vaardigheden;
• je krijgt energie van verandering, bent creatief en sterk in het plannen en organiseren van diverse soorten (project) activiteiten;
• Tot slot beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Voorwaarden

Geïnteresseerd in de functie van Manager Finance? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief een motivatiebrief en uitgebreid CV. Solliciteren kan via onze website via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Karin van Roomen via 06-51617184 of karin.vanroomen@usgfinance.nl.

Het betreft een functie op basis van werving en selectie waarbij je na afloop van de procedure in dienst treedt bij onze opdrachtgever. De functie is voor 40 uur per week en de standplaats is Hoofddorp.

Veiligheidsonderzoeken maken voor sollicitanten onderdeel uit van de selectieprocedure.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten