Concern Controller

Locatie: Harderwijk
Contactpersoon: Karin van Roomen
E-mailadres: karin.vanroomen@usgfinance.nl

Wat betekent deze functie concreet?

Omnia Wonen is op zoek naar een concern controller die zijn vak verstaat en werkt vanuit passie! Een bevlogen collega die bij wil dragen aan de door ontwikkeling naar een zelfbewuste, wendbare en vitale organisatie, die midden in de samenleving staat en vanuit haar maatschappelijke rol netwerk- en relatiegericht acteert. Je bent analytisch maar zeker ook in staat om vanuit interesse verbinding te maken met collega’s, zodat je draagvlak krijgt voor adviezen. Je staat stevig in je schoenen, onafhankelijk en zelfstandig in je oordeelsvorming. Je toont initiatief, bent risicobewust en beschikt over een goede organisatiesensitiviteit. De ruimte die je krijgt, weet je te benutten.

Functieomschrijving

Als concern controller ben je verantwoordelijk voor tijdige en betrouwbare ondersteuning bij besturing, besluitvorming en beheersing, het sturen en toetsen op deugdelijkheid en integriteit en het indirect zorg dragen dat procedures en richtlijnen juist worden nageleefd. Je adviseert tevens het bestuur, RvC en het management op het gebied van strategie, governance, risicobeheersing, de inrichting van bedrijfsbrede control en de management- en stuurinformatie en de werking hiervan. Je geeft een onafhankelijk en integraal oordeel over investeringsprojecten en draagt zo bij aan verantwoorde investeringsbeslissingen. Als concern controller heb je een adviseren en toetsende rol met betrekking tot de inrichting en naleving op het gebied van governance en compliance. Je rapporteert direct aan de bestuurder.

Wat mag je van ons verwachten?

Omnia Wonen uitdagende werkzaamheden in een zich vernieuwende organisatie op een bewegelijk beleidsterrein. Er zijn goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.

Omnia Wonen hanteert de CAO Woondiensten. Voor deze functie geldt een salaris in schaal M (minimaal €4633,- en maximaal €6263,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Wat verwachten wij van jou?

- WO niveau;
- 5 tot 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Aantoonbare kennis en ervaring met relevante wet- en regelgeving;
- Competenties: oplossingsgericht, risicobewust, organisatiesensitief, stevig in schoenen, samenwerken, analytisch en initiatief.

Voorwaarden

Geïnteresseerd in de functie van Concern controller? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief een motivatiebrief en uitgebreid CV voor maandag 11 september a.s. Solliciteren kan via onze website via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voor vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Karin van Roomen via 06-51617184 of karin.vanroomen@usgfinance.nl.

Het betreft een functie op basis van werving en selectie waarbij je na afloop van de procedure in dienst treedt bij Omnia Wonen. De functie is voor 16-20 uur per week en de standplaats is Harderwijk. De functie bestaat uit een telefonische kennismaking, drie selectiegesprekken (één bij USG Finance en twee bij Omnia Wonen). Bij een positieve uitkomst wordt er een tijdelijk contract geboden met uitzicht op een vaste aanstelling.

Geselecteerde regio's

Solliciteer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten