Aankondiging naamswijziging

Wij hebben belangrijk nieuws. Op 1 mei 2013 wijzigen wij onze naam ‘Control’ naar ‘USG Finance Professionals’. Een verandering waarachter een grote ambitie schuilt. 

Aankondiging naamswijziging

Focus op Finance

USG Finance Professionals staat bekend als het aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan hoogopgeleide finance professionals. Van hbo tot post-wo, van jong talent tot en met senior management. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting en controlling. Het zijn onze uitgesproken focus op finance, de expertise die we hierin door de jaren heen hebben opgebouwd en onze persoonlijke aanpak die ons onderscheiden. En dat willen we onderstrepen door ons vakgebied voortaan centraal in onze naam te zetten.

Een internationaal merk

Ook in België gaan we verder onder de naam USG Finance Professionals. Zo maken we duidelijk dat we letterlijk over de grens gaan. In het ontwikkelen van talent. In het bieden van oplossingen. Een ambitie die we in de toekomst nog meer kracht bijzetten, door onder de naam USG Finance Professionals activiteiten in andere Europese landen op te starten.

Onder de koepel USG Professionals

De naam USG Finance Professionals verwijst ook expliciet naar het nieuwe koepelmerk USG Professionals. USG Finance Professionals maakt sinds april 2012 deel uit van de divisie USG Professionals, samen met USG Capacity, USG Juristen en USG Innotiv. Al deze USG People merken richten zich op hoogopgeleide professionals. Vanaf 1 mei zullen ook zij onder een nieuwe naam opereren, respectievelijk USG Marketing, Communication & Sales Professionals, USG Legal Professionals en USG Engineering Professionals. Met onze nieuwe namen zetten we deze verwantschap in de verf. Door in de toekomst nog nauwer samen te werken kunnen wij onze relaties expertoplossingen aanbieden over vakgebieden heen.

Een nieuwe naam, een nieuwe ambitie

Bij elk vraagstuk zijn verschillende experts betrokken; de opdrachtgever, wij als dienstverlener, en onze professionals. We houden van die belangrijke verbindende rol. Zo helpen we zowel professionals als klanten voortdurend de lat hoger te leggen en een versnelling te geven aan hun ambities.

‘Uniting Expertise, Accelerating Ambitions’.

Samengevat

Vanaf 1 mei krijgen we dus een nieuwe naam en een nieuwe tagline. Maar de experts en de kwaliteit die u van ons kent blijven. Hetzelfde sterke team van ervaren, gespecialiseerde medewerkers blijft u ondersteunen, en uw vertrouwde contactpersoon blijft dezelfde. Het blijft onze topprioriteit om u kwalitatieve oplossingen aan te bieden die perfect beantwoorden aan uw behoeften op het vlak van flexibiliteit en expertise in finance. 

Meer informatie

Hebt u vragen over de naamswijziging? Neem contact op met Conrad Faber, directeur HR, Marketing & Communicatie, 06 55870338.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten