Beeld bij Business Director Dennis de Goeij: Rasoptimist

Dennis de Goeij, Business Director bij USG Finance

Beeld bij Business Director Dennis de Goeij: Rasoptimist

Rasoptimist

Met zijn 33 jaar is Dennis de Goeij de jongste Business Director bij USG Finance. Niettemin heeft hij een flinke brok ervaring op zak. Hij ging op zijn achttiende als auditor aan de slag bij PwC en volgde naast zijn baan een deeltijdopleiding tot registeraccountant aan NIVRA-Nyenrode. Gaandeweg ontdekte Dennis echter dat hij liever vooruitkijkt dan terugblikt. “Ik wil dicht bij de klant staan, hem vooruit helpen en oplossingsrichtingen bedenken”, licht hij toe. “In plaats van inhoudelijk computerwerk en dossiervastlegging richt ik me liever op klantcontacten.” Dat plezier vond hij in 2007 bij USG Finance. Hij groeide uit tot businessmanager en werd vervolgens partner. “USG Finance is een prachtige organisatie met veel potentie. Het is fantastisch om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en een merk te bouwen dat echt beleefd wordt.”

Geintje!

Doet er zich een kans voor om een geintje uit te halen, dan laat Dennis die niet onbenut. Lol maken is zijn tweede natuur. “Ik vind het belangrijk dat we met z’n allen plezier hebben in wat we doen. Dat verwacht ik van mezelf, maar ook van anderen.” Met Dennis in de buurt valt er altijd wel wat te lachen. En ondanks die grappen en grollen weten collega’s precies wat ze aan Dennis hebben: een toegewijde en betrouwbare partner op wie je altijd kunt rekenen. Iemand bij wie het glas altijd halfvol is en die niet terugdeinst voor een uitdaging. “Het mag af en toe best een beetje spannend worden”, lacht hij. “Ik hou wel van wat druk op de ketel.” Dat blijkt wel uit het feit dat hij in korte tijd zeer verdienstelijk leerde koken en nu zelfs complete diners voor familie en vrienden bereidt. Ook in hardlopen kan hij zijn ei goed kwijt. Dennis houdt van actie. Zijn twee zoontjes kunnen daarover meepraten. De avondvierdaagse lopen, een dagje weg of naar de speeltuin: met papa is er altijd wat te beleven!

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten