Beeld bij Finance Professional Hugo Koman: 'ik zoek gewoon graag de gezelligheid op'

Hugo Koman, Finance Professional  bij USG Finance

Beeld bij Finance Professional Hugo Koman: 'ik zoek gewoon graag de gezelligheid op'

Je kunt hem tegenkomen bij een hardrockconcert, maar net zo goed op dancefeesten en technoparty’s. En ook festivals als Rock Werchter en Lowlands zijn vaste prik. Hugo Koman is een echte muziekliefhebber. Samen met zijn vrienden struint hij ieder jaar tal van optredens, feesten en festivals af. Zijn vriendin, die hij ‘toevallig’ ook op een festival leerde kennen, deelt die hobby gelukkig. Dat Hugo de drukte niet schuwt, blijkt wel uit de gekneusde rib die hij een tijd geleden opliep in de moshpit tijdens een concert in de Melkweg. “Dat is me maar één keer overkomen hoor”, lacht Hugo. “Ik zoek gewoon graag de gezelligheid op.” Geen wonder dus, dat de gemoedelijke Brabander ook ieder jaar meegaat met het USG Finance-skiweekend. “Het skiweekend van 2009 was mijn eerste kennismaking met wintersport. Ik was meteen verkocht!”

Ambities

Hugo kan de sfeer bij USG Finance erg waarderen. Niet voor niets bleef hij er ‘hangen’ na het afronden van zijn afstudeerscriptie in 2008. Hij begon zijn carrière op de interne administratie. Na anderhalf jaar, juist toen hij zijn werkveld wilde verbreden als consultant, werd een directe collega langdurig ziek. En dus wijzigde Hugo zijn plannen – in eerste instantie weliswaar met frisse tegenzin – en werd hij hoofd administratie. Van het beheer van het wagenpark tot de salarisadministratie en de sluiting van de boekhouding: Hugo kreeg in korte tijd veel op zijn bordje. Later maakte hij alsnog de overstap naar het interim werk. “In tweeënhalf jaar op de interne administratie heb ik een geweldige basis gelegd”, blikt hij terug. “Nu wil ik me gaan ontwikkelen als consultant en veel ervaring opdoen, het liefst bij grote bedrijven. En ik denk erover om nog een masteropleiding te gaan volgen. Plannen genoeg!”

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten