Bent u nog in control?

USG Finance aanwezig tijdens de Nationale Controllersdag in Burgers' Zoo Arnhem.

De snelheid en kwaliteit van besluitvorming en strategische wendbaarheid worden steeds belangrijker voor het succes van de organisaties. Bedrijven die het vermogen hebben om informatie te analyseren, te interpreteren en hierop actie te ondernemen, onderscheiden zich steeds meer van hun concurrenten.Wat betekent dit voor u als controller? Hoe blijft u in control in deze dynamische wereld van vergaande digitalisering en disruptieve innovatie? Hoe adviseert u het management en de directie om ervoor te zorgen dat de juiste beslissingen worden genomen op het gebied van strategie en groei? U bent als businesspartner van groot belang voor uw organisatie, maar komt uw meerwaarde ook duidelijk naar voren? Kortom: bent u nog in control?

  • Krijg inzicht in de trends op het gebied van de actuele game changers
  • Maak innovatie gebruik van data analytics
  • Werk aan uw meerwaarde als controller

Tijdens de sessie die USG Finance organiseert deze dag hebben wij het over: “Projectbeheersing wél een succes met gebruik van big data?”

Big data kan voor organisaties met veel projecten maar wellicht ook voor bedrijven met weinig projecten een uitweg bieden. Natuurlijk is geen project hetzelfde en is projectbeheersing altijd maatwerk. Toch komen bepaalde principes binnen de projectbeheersing overeen. U zult verrast zijn hoe eenvoudig het is om reeds aanwezige data hierbij als hulpmiddel te gebruiken. Door benchmarking (big data) met eigen data (small data) ontstaat dieper inzicht in eigen performance.

  • Sparren over trends en ontwikkelingen van projectbeheersing
  • Pak de voortrekkersrol op het gebied van performancemanagement van de organisatie
  • Gebruik reeds aanwezige data als hulpmiddel voor projectbeheersing
  • Door benchmark dieper inzicht in eigen performance

Kom donderdag 9 juni 2016 naar de 26e editie van de cm: Nationale Controllersdag voor actualiteiten, trends, inzichten en inspiratie. En krijg handvatten om uw rol als controller nog beter te vervullen!

Meer informatie

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten