Bent u nog in control?

Verslag Nationale Controllersdag 2016: Bent u nog in control?

Bent u nog in control? Dit was de grote vraag tijdens de cm: Nationale Controllersdag 2016. Digitalisering en disruptieve innovatie lijken grote bedreigingen te zijn voor controllers, of is juist het tegendeel waar? En zijn ze juist enorm behulpzaam? Zoals futurist Richard van Hooijdonk zei: het is tijd voor een nieuwe mindset.


De experts van USG Finance gaven voor het derde jaar op rij een parallelsessie over Big Data, dit keer: “Projectbeheersing wél een succes met gebruik van Big Data?”.

De consultants Remco Blomsma en Eveline Selman werkten dit keer samen met Dennis Verbeek, Business Unit Controller van VolkerWessels Telecom. Is uw projectbeheersing op orde of heeft u het gevoel dat u niet altijd ‘in control’ over uw projecten bent? Een goede analyse van de oorzaken alsmede een heldere toekomstvisie zorgen voor een nieuwe mindset voor toekomstige projecten. Bekijk de presentatie en het verslag van deze sessie.

Lees het volledige verslag van de dag en de presentaties van de diverse sprekers op de website van Vakmedianet.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten