incontrol magazine 0513

Daar zijn we dan, nu officieel als USG Finance Professionals! Een splinternieuwe naam die tegelijkertijd al heel vertrouwd aanvoelt. Het afgelopen jaar hebben we USG Professionals, als onderdeel van USG People, leren kennen als een organisatie die op alle fronten dicht bij het bekende Control staat. Qua normen en waarden, aanpak en zeker ook qua ambities.

Achter onze naamswijziging schuilt een grote ambitie. Het internationale karakter maakt dat we letterlijk grensoverschrijdend aan de slag kunnen. Maar uit de nieuwe naam spreekt ook traditie. Control staat immers al jaren bekend als aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan hoogopgeleide finance professionals. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen in accounting, controlling en financieel management. Het is precies onze uitgesproken focus op finance, en de expertise die we hierin door de jaren heen hebben opgebouwd, die ons onderscheiden. Dat onderstrepen we door ons vakgebied voortaan centraal in onze naam te zetten.

Het woord Professionals in onze naam zegt veel over ons. We zijn experts binnen ons vakgebied. Maar dat niet alleen. We hebben de juiste skills om daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren binnen een organisatie. Zelfstandigheid, creativiteit, een open blik en ambitie bijvoorbeeld. Dat maakt van een specialist een professional. Het is dan ook niet voor niets dat incontrol magazine 0513 als thema Professionals heeft.

online lezen: incontrol magazine 0513

Tegelijkertijd ziet u op de cover nog steeds incontrol magazine staan. De titel is niet veranderd, net zomin als de persoonlijkheid van onze organisatie. Zo markeert deze uitgave van ons mooie relatiemagazine de overgang van Control naar USG Finance Professionals.

Ook in de toekomst helpen onze professionals u graag met uw vraagstukken in finance. Als vanouds! Wilt u meer weten over onze nieuwe naam? Lees verder in incontrol magazine of neem contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te woord te staan.

Alex Buis, Conrad Faber en Maarten van Ginkel
Directie

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten