iPad 3 gewonnen door HFA Jumbo Supermarkten

De iPad 3 die te winnen was met het deelnemen aan het jaarlijkse USG Finance klanttevredenheidsonderzoek was velen een mooie motivatie om de vragenlijst in te vullen. Maar liefst de helft van de uitgenodigde klanten gaven hun mening over de dienstverlening van USG Finance Professionals.

iPad 3 gewonnen door HFA Jumbo Supermarkten

Om de iPad 3 te kunnen winnen was het zaak om de ingevulde vragenlijst te besluiten met je contactgegevens. Uit de deelnemers trokken we een winnaar die we vervolgens verrasten met een bezoekje.

Afgelopen donderdag ging business manager Priscilla Geensen langs bij relatie Gert-Ton Geerts, Hoofd Financiële Administratie van Jumbo Supermarkten om hem de iPad 3 te overhandigen. De heer Geerts was duidelijk verrast toen bleek dat Priscilla meer kwam doen dan evalueren van de momenteel bij Jumbo werkzame interim professionals van USG Finance Professionals.

USG Finance heeft zeer waardevolle reflectie gekregen uit het klanttevredenheidsonderzoek. Het stelt  ons in staat om de dienstverlening aan te scherpen en de puntjes op de i zetten. Daar zijn we alle relaties die de tijd hebben genomen deel te nemen zeer dankbaar voor.

Op de foto Gert-Ton Geerts, winnaar van de iPad 3.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten