Slim inspelen op extra drukte met Audit Support

Een nieuw jaar betekent voor de meeste finance professionals een drukke tijd met als hoogtepunt: een succesvolle jaarafsluiting. Waar de piek voor de finance professional nu al op zijn einde loopt, is deze voor veel audit professionals maar net begonnen. Voor veel accountancyorganisaties is de drukke tijd nu aangebroken en het is telkens weer een uitdaging om deze piek op te vangen.

Slim inspelen op extra drukte met Audit Support

Toch spelen steeds meer accountancyorganisaties slim in op deze extra drukte en schakelen een partij als USG Finance Professionals in voor een hoogwaardige oplossing. Met onze Audit Support kunnen accountancyorganisaties per direct beschikken over gedreven interim audit professionals. Wel zo handig als flexibiliteit en efficiëntie hoog in het vaandel van de organisatie staan!

De voordelen van Audit Support van USG Finance Professionals in een notendop

Zakendoen met een ervaren partij

USG Finance Professionals beschikt niet alleen over vergaande kennis van het auditproces, maar ook over jarenlange ervaring met interim professionals. Een ideale combinatie.

Hooggekwalificeerde professionals

De interim audit professionals beschikken over uitgebreide ervaring in de auditpraktijk, veelal opgedaan bij een van de ‘big four’.

Direct inzetbaar

De interim audit professionals zijn vrijwel direct inzetbaar en bovendien erg gedreven.

Continuïteit

USG Finance Professionals neemt de verantwoordelijkheid voor een goede match, solide begeleiding en eventuele vervanging op zich. Dit biedt zekerheid en continuïteit.

Lees meer over de voordelen die Audit Support van USG Finance Professionals biedt en kijk welke gedreven interim audit professionals wij in huis hebben! www.usgfinance.nl/audit-support

Contactpersoon: drs. Alex Buis RA, Commercieel Directeur (06 47 02 36 69)

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten