USG Finance actief op succesvol USG People Golfevent

Op maandag 10 september j.l. organiseerde USG People voor de zesde keer het USG People Golfevent. Voor dit relatie-evenement worden relaties van (de werkmaatschappijen van) USG People uitgenodigd. USG Finance was als nieuwste lid van de groep aanwezig en golfde mee met twee flights.

Vanaf 10.30 uur verzamelden de deelnemers zich in het clubhuis van De Goyer Golf en Country Club te Eemnes, waar om 12.00 uur het startschot voor de wedstrijd werd gegeven.

Onder de 85 deelnemers aan de wedstrijd waren USG People CEO Rob Zandbergen en de burgemeester van Almere, mevrouw Annemarie Jorritsma actief. De wedstrijd werd als team gespeeld waarmee het de uitdaging werd om als flight zoveel mogelijk punten te vergaren. 

De flight van USG Finance met teamcaptain en business manager Bart Banus, werd tweede in het overall klassement.

De andere flight met teamcaptain en Algemeen Directeur: Maarten van Ginkel kwamen iets minder hoog in het klassement uit. Wel wist teamlid Ton Huggers van Fokker Aerostructures heel lang de eerste plaats op de ‘longest drive’ vast te houden.

Voorafgaand aan de barbecue waarmee de dag werd afgesloten werden diverse prijzen uitgereikt. Zo waren er prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats van de wedstrijdflights, alsook prijzen voor neary, leary en longest drive.

Tijdens de barbecue werd een putting contest gehouden: iedere flight leverde een speler die moest proberen de eer van zijn of haar flight hoog te houden door een bal zo goed mogelijk te putten. Uiteraard was er een lastige lijn uitgezet, wat het schouwspel vanaf het terras extra attractief maakte.

De prachtige zomeravond gaf volop gelegenheid om buiten na te praten over het verloop van de dag. Er werd dan uitgebreid gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in ontspannen sfeer de contacten tussen de USG People vertegenwoordigers en de genodigde relaties te onderhouden.

Zowel vanuit sportief als vanuit zakelijk oogpunt kunnen we weer van een zeer geslaagde dag spreken!

Wilt u ook een keer met ons golfen? USG Finance is lid van Burggolf en dat biedt de mogelijkheid om met relaties te golfen op een van de aangesloten banen. Neem contact met ons op via informatie@usgfinance.nl

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten