USG Finance start NBA-erkend Stagebureau RA

Behaal je RA-titel én doe ervaring op in het bedrijfsleven.

Utrecht, juli 2015 – Veel bijna afgestudeerde accountants beraden zich op de volgende stap in hun carrière. Eens te meer vanwege de alsmaar groeiende behoefte aan breed ontwikkelde finance professionals, die complexe vraagstukken als uitdaging zien. Daarom start USG Finance als eerste interimbureau voor hoogopgeleide finance professionals met een NBA-erkend stagebureau. Het Stagebureau RA start per 1 september 2015.

Het vak accountancy blijft boeien. Door strengere kwaliteitseisen groeien de kansen voor vakkundige finance professionals met aantoonbare ervaring bij diverse soorten organisaties. Waarom zou je dan kiezen tussen het behalen van je RA-titel en het vergaren van businesskennis? Het Stagebureau RA van USG Finance biedt uitkomst. Via het gecertificeerde stagebureau maak je de nodige audituren voor je opleiding en draai je op projectbasis mee in het bedrijfsleven.

Ideale combinatie

Interim-opdrachten combineren met auditwerkzaamheden voor je RA-titel. Voor accountants met een aantal jaren werkervaring is Mirjam Vosjan, interim finance professional bij USG Finance, een goed voorbeeld van de ideale combinatie. “In het busy season duik je gemiddeld twee weken in de materie van een bedrijf”, zegt Mirjam. “Maar omdat je bij een opdrachtgever meewerkt aan een langdurig project, krijg je de kans om een bedrijf echt te doorgronden. Je wordt meer betrokken en ziet alles veel meer in zijn geheel. Dat is goed voor je businesskennis, netwerk en ontwikkeling. Ook ontdek je op deze manier goed wat wel en niet bij je past.” Lees meer over Mirjams ervaring.

Meld je aan voor de open avond

Wil je meer weten over het Stagebureau RA? Stel je vragen tijdens een van de open avonden in Utrecht aan de mensen van USG Finance. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en de sfeer te proeven. De open avonden zijn op donderdag 13 augustus, 10 september en 8 oktober, van 18.00 tot 21.00 uur. Lees meer over het programma en hoe je je kunt aanmelden.

Over USG Finance

USG Finance is het aanspreekpunt op het gebied van financiële expertise. Het bureau levert interim-oplossingen op het gebied van accounting, controlling en financieel management en werkt hiervoor met hoogopgeleide finance professionals.

Bezoek het Stagebureau

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten