Verslag Nationale Controllersdag 2014

Congres vol inspiratie en insights!

De controller ontwikkelt zich steeds meer van winststrever naar waardedenker. Organisaties die alleen maar sturen via beheers- en controlesystemen kunnen de snel veranderende wereld om ons heen niet meer bijhouden. Maar hoe doet u dat dan wel? Ook dit jaar stond de Nationale Controllersdag weer garant voor een inspirende dag met een breed programma. Het thema: Van cijfers naar waarde(n)

Overzicht van de Nationale Controllersdag:

Het congres vond dit jaar plaats op een verrassende locatie: Burgers' Zoo. Tussen de uitgestrekte savanne en het tropisch regenwoud in, was er voor de bezoekers alle ruimte om de dagelijkse beslommeringen los te laten en de volle focus te leggen op het eigen vak. De sprekers waren inhoudelijk sterk en wisten op een leuke en boeiende manier hun verhaal over te brengen. Zo werden de bezoekers in verschillende programmaonderdelen uitgedaagd om na te denken over hun eigen toegevoegde waarde. Iets dat met veel plezier en positiviteit werd gedaan.

Ook tijdens de parallelsessie van USG Finance was er veel ruimte voor eigen ervaringen en werd een actieve bijdrage gestimuleerd. In het World-Café over Big Data: van gegeven(s) naar informatie werd een interactieve dialoog opgezet over dit actuele thema:

Het lijkt zo eenvoudig om van gegevens naar informatie te komen, maar het blijft ook voor de financial een flinke uitdaging. Ligt de oplossing in het inzetten van intelligente business tools om de performance van de financiële afdeling te optimaliseren?

Reacties op het World-Café Big Data: van gegeven(s) naar informatie:

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten