Hier kunt u USG Finance Professionals ontmoeten

Congressen en vakbeurzen

Ontmoet ons op vakbeurzen

Persoonlijk contact is belangrijk voor USG Finance. We vinden het prettig om (potentiële) opdrachtgevers en andere contacten ‘live’ te ontmoeten. Daarom zijn we aanwezig op uiteenlopende congressen en vakbeurzen. Zo hebben we bijvoorbeeld een informatiestand op diverse vakbeurzen van Kluwer, zoals de Nationale Controllersdag en de Nationale Administrateursdag. Van de Nationale Controllersdag zijn we zelfs hoofdsponsor.

Antwoord op uw vragen

Op congressen en beurzen worden we altijd vertegenwoordigd door ons business management. Zij zijn intern verantwoordelijk voor opdrachtbegeleiding en relatiebeheer, en hebben altijd een vakinhoudelijke achtergrond. Daardoor kunnen zij u perfect bijstaan en adviseren. Leg uw vragen daarom gerust aan hen voor!

Golf

Actief in golf

Golf is de ultieme combinatie van sporten, ontspannen én netwerken. Geen wonder dat USG Finance ook op dit front actief is. Voor al onze relaties die bedreven zijn in de golfsport of die het leuk vinden om eens een balletje te slaan, organiseren we elk jaar golfactiviteiten. Waarbij meedoen uiteraard véél belangrijker is dan winnen.

Maak uw keus en golf mee!

Of het nu het USG Finance Golftoernooi betreft of een regionale Golfclinic. Wij bieden voor zowel ervaren golfers als voor relaties die zelden of nooit een club in handen hebben gehad een fantastische ervaring. En wat dacht u bijvoorbeeld van een Golfchallenge? Daag het USG Finance-golfteam uit en wij organiseren graag een wedstrijd met uw organisatie op een mooie baan ergens in Nederland!

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten