USG Finance Monitor

Welke thema’s beïnvloeden het werk van financials het meest? Hebben de thema’s al de gewenste prioriteit gekregen? Welke rol pakt finance bij deze thema's? De finance monitor brengt in kaart hoe het is gesteld in het vakgebied van finance!

Deelnemen aan de Finance monitor is helaas niet meer mogelijk. Het onderzoek heeft plaatsgevonden in de maand november. In december analyseren we de uitkomsten, om er vervolgens in januari over te publiceren.  Houd u de websites van USG Finance en Tijdschrift Controlling in de gaten voor nieuws en artikelen.

USG Finance Professionals en Tijdschrift Controlling doen onderzoek naar de thema’s die het werk van financials gaan beïnvloeden. De top 10 thema’s ontstond bij het vooronderzoek dat wij deden tijdens de Nationale Controllersdag 2013. Financials zien allerhande thema’s op zich afkomen, op zowel vaktechnisch, organisatorisch, als persoonlijk terrein. Maar waar de ene organisatie de implementatiefase al heeft bereikt, zoekt de andere organisatie nog naar de consequenties van de huidige ontwikkelingen. Deze finance monitor gaat dus een stap verder: In welke ontwikkelingsfase bevinden organisaties zich? Welke prioriteit krijgt het thema? Wat is de rol van de financial?

Onder de respondenten verloten wij 5 prijzenpakketten bestaande uit gratis deelname aan de Nationale Controllersdag 2014 (t.w.v. € 595,-) en het nieuwe boek Van Cijfers naar Waarden, de nieuwe realiteit voor management accounting & control, van Dr. Kees Tillema.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten